måndag 29 augusti 2011

Pappan bloggar!

Yo!
Nu är det rödtottens man vid knapparna. Hustrun har svårt att komma loss för att hon har 4,6 kilo pojkvasker att amma :) idag klockan 15.12 nedkom hon med en liten fetknopp som ska heta Harry! Min fru var rent överjävligt fantastisk, och genomförde förlossningen på 8 timmar, från första värken tills han kom ut. Jag stod mest bredvid och kände mig oduglig, som pappan ofta gör i dessa sammanhang :) Jag tänkte försöka uttrycka vår glädje, men det går liksom inte. Man tittar på honom och inser plötsligt att man inte vetat vad sann kärlek är innan man fick hålla sitt barn. Sist vi såg honom var han fyra celler i ett mikroskop, nu är han en liten människa! Vi blir kvar på BB över natten, för han var så stor... Jag har aldrig varit så stolt över min underbara fru, hon regerar! Nu har vår älskade, efterlängtade son slocknat och snarkar, ett arv från sin mor ;) Puss och kram alla fina, nu ska jag stirra lite mer på grabben min.

Rödtotten hälsar!

9 kommentarer:

  1. Åh vad fantastiskt! Vad duktiga ni har varit och ett jättegrattis från oss. Det sjukaste är att jag drömde att du födde en bebis i natt och när jag loggar in här så visat det sig att ni fått er bebis! Helt fantastiskt!

    Grattis igen och ta han om er. Jag saknar redan den första tiden (trots att Elvie bara är 4veckor) just för att man är helt sjukt förälskad i sin bebis och så jävla stolt att man klarat 9 månader och en hel förlossning.

    Kramar i massor!
    www.minelvie.blogg.se

    SvaraRadera
  2. Man får gratulera :)

    SvaraRadera
  3. Oh herregud vilken kille!Bra start i livet me sån matchvikt:)
    Elliot vägde 4440:)(trodde han va halvsvår att slå)Men icke...:)
    Så kul för er!Stort grattis och njut av den här underbara tiden!
    Hälsa Dee massor!!!
    Kul att du bloggar!

    SvaraRadera
  4. Underbart! Stort grattis tiller båda!
    kram

    SvaraRadera
  5. Stort stort grattis!

    Hoppas allt går bra för er alla tre =)

    SvaraRadera
  6. Stora grattiskramar till er alla tre! Bara njuuuut!

    SvaraRadera
  7. Men vad roligt att läsa att pojken är ute och att ni verkar må så bra alla tre. Jättestort grattis till er! Hoppas att ni har fått åka hem nu och att allt går bra i fortsättningen.
    Kramar

    SvaraRadera
  8. Grattis till er alla tre! Och kul att få läsa pappans ord om det hela.

    SvaraRadera