söndag 5 december 2010

Sprutdag 11

hejhej!

I Lördags så blev jag utslängd av min man, han skulle ha en karl-middag. Så jag åkte hem till några vänner och bakade pepparkakor och kladdkaka. Vi satt uppe halva natten och spelade yatzy, vi är galna i det. Det blev en helt underbar kväll med massa skratt.

Idag har jag jobbat, försöker få undan lite med kunderna så jag kan vara ledig någon dag i veckan när det blir äggplock. =)

Nu blir det mys med mannen innan det blir måndag igen..

1 kommentar:

  1. Hej! Vår historia känns rätt lika varandra. Jag och min man började försöka maj 2009 sedan jag gjort en titthålsoperation och fått endometrios konstaterat. Sedan dess har vi inte sett röken av ett plus på stickan. Otroligt frustrerande. Vi gifte oss och skaffade hus i augusti i år men inget har kunnat avleda tankarna på barn. Suck... Nu håller vi på med vårt första IVF (spraystart 27/10) men det ser ut som att vi kanske måste avbryta p.g.a. mina alldeles för höga hormonvärden. :-( Jag hoppas att det går bättre för er och att ni får många befruktade ägg i veckan. Hur hanterar du den långa väntan mellan provsvar och läkarbesök? Själv har jag svårigheter med att hålla mig lugn. :-/

    SvaraRadera